Type doos

Kies het type doosje

Golfkartonnen doosjes en bedrukte vouwdoosjes vind je bij ons in verschillende soorten en maten. Door de doosjes op maat te maken bespaar je op portokosten en opvulmaterialen. Beter voor je portemonnee en beter voor het milieu, want je verzendt en verpakt minder lucht. Hieronder tref je de verschillende soorten doosjes aan.

BRIEVENBUSDOOSJE No. 401
Voor het versturen van producten die door de brievenbus passen. Ideaal voor kleine platte producten zoals bijvoorbeeld sokken of een boek. De doosjes worden plat aangeleverd en zijn heel gemakkelijk op te zetten. Maximale afmeting van een brievenbusdoosje voor POSTNL is 380x265x32mm (buitenmaten) met een maximaal gewicht van 2 kg.

VERZENDDOOSJE No. 402 
Dit is het bekende postdoosje, ook wel bekend als Fefco 427. Dit doosje is heel erg geschikt als verzenddoosje maar kan natuurlijk ook gebruikt worden als doosje om iets in te presenteren. Om het mooi af te maken zou je de doos kunnen verzegelen met een zelfklevend etiket dat je met een standaard printer kunt printen. Deze doos is geschikt als mooie verzenddoos voor onder andere webshops die een mooi doosje willen inzetten voor het verzenden van hun producten. 

Mocht het gewenste formaat van deze doos niet mogelijk zijn, probeer dan eens of het wel lukt met model 403.

VERZENDDOOSJE No. 403 
Dit type doosje wordt vaak als verzenddoos ingezet als model 402 niet past. Typerend aan deze doos is de openslaande achterzijde wanneer de deksel geopend wordt. Dit heeft als voordeel dat producten heel gemakkelijk uit de doos gehaald kunnen worden. De deksel van de doos steekt met de flappen in de doos. Ook hier kun je een zelfklevend etiket gebruiken voor de verzegeling van de doos. Gebruik bijvoorbeeld standaard zelfklevende A4 etiketten die je kunt printen en snij ze tot smalle stroken. 

Deze doos is ook geschikt als verzendverpakking voor wijn. Door de fles in bedrukt wrapping papier te wikkelen maak je er echt een cadeauverpakking van. Wrapping papier kun je hier bestellen

OPBERGDOOSJE No. 404 
Dit doosje is wat betreft presentatiewaarde de mooiste van de drie maar is minder geschikt om te gebruiken als verzenddoos omdat de deksel van de doos is gemaakt om gemakkelijk te openen en weer te sluiten. 

Dit doosje van golfkarton is heel mooi afgewerkt en daardoor heel geschikt om als cadeaudoosje te functioneren. Voor presentaties, offertes, relatiegeschenken etc. Het deksel is ca 3 cm hoog en valt netjes over de doos. Ook zeer geschikt als archiefdoos. BEDRUKTE VOUWDOOSJES
Voor het verpakken van producten die in de winkel worden verkocht, zoals bijvoorbeeld cosmeticaproducten, voorverpakte voedingsmiddelen en sachets. Vouwkartonnen doosjes die jezelf in elkaar vouwt. Elke maat, bedrukking of model is mogelijk. Mocht je model er nog niet bij staan neem dan even contact met ons op.


HULP NODIG? BEL ONS

ma t/m do   8.30 – 17.30 uur
vrijdag        8.30 – 16.00 uur

+31 765649911

De meest creatieve aanbieder van doosjes bedrukt met jouw design en altijd de beste oplossing binnen jouw budget.

SUGGESTIES?

Heb je een leuke aanvulling of mis je iets in onze collectie, laat het ons dan weten.

DOOSJESOPMAAT.NL is onderdeel van

Spring Packaging
Dorpstraat 47
4851 CJ Ulvenhout

Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn via deze link te openen.

Algemene voorwaarden gedeponeerd bij de kvk in Breda onder nummer 52419711.